Ученето на чужд език може да бъде приятно и забавно

Най-ефективно изучаване на език при децата и учениците, е в курсове по немски език, когато те получават освен езикови познания – и възможност общата си култура да разширят и положителна ценностна система да изградят.

 

А учениците в курсове по английски език се научават свободно да го използват; от малки към международните критерии за оценяване привикват и успешни изпитни навици изграждат; могат резултата си да анализират реално и знаят какво е да си конкурентоспособен; знаят как да работят в екип и лидери да бъдат; на university of Cambridge високи оценки получават на международните езикови изпити; обичат художествена литература да четат; знаят как въображението и креативността си да използват и да го направят не се страхуват; на различните държави по света културата и традициите познават и уважават; към околната среда имат отношение и природата обичат.

http://omegals.com/obuchenie_na_angliiski_ezik.php

 

Целта в курсове по испански език при обучението на тинейджъри, е да им се помогне знанията си да затвърдят и усъвършенстват. На тази възраст е много важно да са мотивирани учениците да учат и в езика да се развиват. Задачата и при курсове по италиански език е този процес максимално интересен да се направи, занимателен и забавен,  за да им се помогне да получат международен сертификат на по-късен етап, който на най-престижните университети в света вратите ще им отвори.

 

Курсове по немски език и по учебниците THEMEN AKTUELL за начинаещи и   напреднали се водят в шест нива общо. В края на всяко от нивата изпит полагат всички курсисти. При успешно завършване - по установен образец удостоверение се издава за нивото на познаване на езика.

 

В ниво A1 обучаемите елементарни разговорни навици придобиват, с граматиката на немския се запознават, да разказват за себе си се научават, своите желания могат да обясняват и пр. Отделя се на произношението особено внимание в курсове по немски език.

 

Децата се учат в курсове по испански език да говорят за света чрез игрови занимания, за игрите, интересите, семейството си и приятелите. Курсът предвид специфичната форма на обучение е структуриран и предвид комуникативните нужди според възрастта.

http://omegals.com/obuchenie_na_ispanski_ezik.php

 

Сугестопедичните курсове по италиански език от 100 учебни часа се състоят по специално разработен учебник и допълнителни материали. Учебният процес 4 редуващи се етапа има - въведение, активен и пасивен сеанс, разработка и представяне. Във всеки етап на обучение и общуване 7-те закона на сугестопедията едновременно се спазват и един от друг неотделимо в курсове по италиански език.

 





{START_COUNTER}